Jullie steun in de eerste levensdagen. Top kwaliteit kraamzorg

In de dagen na de geboorte komt er veel op jullie af. Onze kraamzorg staat klaar om deze tijd zo fijn mogelijk te maken. We zijn er voor de praktische zaken, maar ook voor de emotionele ondersteuning die zo belangrijk is. Zo kunnen jullie je helemaal richten op de kleine momenten die later grote herinneringen worden.

Wij waken over de gezondheid van jou en je pasgeborene en zorgen voor een naadloze overgang naar het ouderschap. Maar wat Kraamzorg Şule echt uniek maakt, is ons persoonlijke aanpak. We staan klaar om ondersteuning te bieden wanneer je die het meest nodig hebt, of het nu gaat om advies over borstvoeding of eenvoudigweg een luisterend oor. Bij Kraamzorg Şule draait alles om één essentieel principe: het welzijn van jouw gezin tijdens deze bijzondere tijd en het leveren van topkwaliteit zorg.

Bij Kraamzorg Şule begrijpen we de emotionele en fysieke uitdagingen van het moederschap. Of je nu voor de eerste keer moeder wordt of al ervaring hebt, elke bevalling is uniek. Ons toegewijde team van kraamverzorgenden staat voor je klaar om je te ondersteunen. Want in deze periode draait alles om jou en je baby!

Het is cruciaal om de juiste kraamzorg in te schakelen. Of je nu je onderzoek hebt gedaan of advies hebt ingewonnen bij vrienden en familie, het kiezen van de juiste kraamzorg is essentieel. Bij Kraamzorg Şule kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent, waarbij jouw welzijn en dat van je baby altijd voorop staat.

Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt ligt tussen de 24 uur en 80 uur, verdeeld over 8 dagen. Soms krijgt een gezin 10 dagen zorg. We bespreken dit met je tijdens het intakegesprek en geven je een indicatie van het aantal uren. Dit berekenen we met behulp van het Landelijk Indicatieprotocol Kraamzorg (LIP). Alle kraamzorgorganisaties, verloskundigen, zorgverzekeraars en huisartsen gebruiken dit om zorg op maat te kunnen leveren.

Het Landelijk Indicatie Protocol kraamzorg ( LIP) wordt gebruikt door verloskundigen, huisartsen, intakers, kraamzorgaanbieders en zorgverzekeraars. Met het protocol is er een scheiding ontstaan tussen partusassistentie en kraamzorg. Op medische gronden kan de verloskundige tot herindicatie van het aantal kraamzorguren besluiten.